Recrewtment

A Wordpress match made in heaven.

Briefing

Jobs, jobs, jobs! Het had de briefing van een eerste minister kunnen zijn. Bij Recrewtment maken ze dag in dag uit werk van de juiste match tussen een jobzoeker en de bedrijven in héél België. De recruteringswereld is op korte tijd zeer sterk ontwikkeld, ook op online gebied. Er zijn talloze platformen waarop jobaanbiedingen kunnen gepost worden en daar dan dé job van je leven uithalen, is zoals het zoeken naar een speld in een hooiberg. Ook het opvolgen van vacatures en sollicitaties verloopt best zo efficiënt mogelijk om kort op de bal te kunnen spelen. Met die info startten we onze samenwerking.

 

Technische uitwerking

  • WordPress
  • Custom plugins & Symfony API
  • Integratie met The Matchbox (Elasticsearch)
  • Integratie met Bullhorn (ATS)

Oplossing

Recrewtment heeft Bullhorn als z’n ATS (Applicant Tracking System). Het invoeren en opvolgen van alle jobaanbiedingen gebeurt dan ook in Bullhorn. De website maakt een rechtstreekse verbinding met Bullhorn voor het ophalen van gedetailleerde informatie over de job. En de sollicitatie via de website wordt ook onmiddellijk doorgestuurd naar Bullhorn, inclusief een reminder naar het dedicated team achter de vacature. 

Om snel en vooral relevant te zoeken in die enorme databank van jobs, hebben we samengewerkt met de experten van The Matchbox. Zij zorgden voor een performante zoekindex op Elasticsearch, mét de nodige logica en Artificial Intelligence. Wij zorgden ervoor dat de zoekfunctie op de website kan concurreren met de grootste platformen.   De website met een design op maat werd gebouwd op het WordPress-platform. Door gebruik te maken van eigen ontwikkelde plugins is het beheer van de website kinderspel en verlopen de integraties met Bullhorn en The Matchbox vlot en efficiënt. Via een custom content paragraaf-systeem zijn de mogelijkheden om pagina’s op te bouwen oneindig.

viavictor