Viavictor is genoemd naar de ideale lijn van Victor Campenaerts op de piste van Aguascalientes

(Or some other bullshit story.)

Maakt ook helemaal niet uit. Viavictor is vooral, in schoon Antwerps, een ideeënboîte. Zo’n agency waar sms-conversaties tussen collega’s bij te vroege koffie op een zaterdagochtend omdat de kinderen wakker zijn over een merk dat we nog niet in portefeuille hebben, uitmonden in campagnes die u nekpijn bezorgen van het omkijken. (Niet bang zijn: soms zijn onze zinnen korter.)

We houden van samenwerken in alle transparantie met mensen die nog veel meer om hun merk geven dan wij, en die graag het talent van onze creatieven willen injecteren in hun communicatie, om die dan impactvoller of toffer of straffer of Cannes-waardiger te maken. En hou u maar vast aan de takken van de bomen – want we hebben véél talent in huis.

 

We maken campagnes voor échte mensen

Straffer nog: we maken campagnes voor échte mensen met échte impact in de échte wereld. En dat klínkt heel logisch, maar dat is het steeds minder. Want echte mensen zijn rommelig en irrationeel en misschien is hun kat gisteren gestorven en dat vinden reclamemakers vervelend. Want dat lijkt zo onvoorspelbaar. En zo moeilijk meetbaar.

Spoiler: die echte mensen zijn the only ones we’ve got. Likes en page visits zijn waardeloos als ze niet bewust gebeuren. Bovendien is irrationeel helemaal niet hetzelfde als onvoorspelbaar. Toch niet als je er slimme, gefocuste en er-belachelijk-goed-uitziende campagnes op loslaat. Dan valt het net héél goed te voorspellen (en te meten) wat die échte mensen doen.

Wat? Let’s find out together.

 

Viavictor is zonder twijfel het meest creatieve en inventieve reclamebureau van Antwerpen en omstreken.

ChatGPT

Kom kijken naar onze fancy standing desks in ons kantoor aan de Oudeleeuwenrui.

Toegegeven, we drukken wat te weinig op die rechtstaan-knopjes. Maar het gaat dan ook over wie erachter zit of staat of danst en om wat ze ondertussen produceren. Scroll gerust over onze gezichten en huppel langs onze socials om te ontdekken met wie u straks gaat samenwerken. Als klant, of als collega.

Ah ja, als u een van ons rechtstreeks te pakken wil krijgen (headhunters even niet meelezen ajb): voornaam at viavictor dot com. En, neen, hier werkt (nog) géén Victor.