Viavictor is genoemd naar de ideale lijn van Victor Campenaerts op de piste van Aguascalientes

Viavictor is, in schoon Antwerps, een ideeënboîte. Zo’n agency waar sms-conversaties tussen collega’s bij te vroege koffie op een zaterdagochtend omdat de kinderen wakker zijn over een merk dat we nog niet in portefeuille hebben, uitmonden in campagnes die omstaanders nekpijn bezorgen van het omkijken. (Niet bang zijn: soms zijn onze zinnen korter.)

We houden van samenwerken in alle transparantie met mensen die nog veel meer om hun merk geven als wij, en die graag het talent van onze creatieven willen injecteren in hun communicatie, om die dan impactvoller of toffer te maken. En hou u maar vast aan de takken van de bomen – want we hebben véél talent in huis.

Viavictor is zonder twijfel het meest creatieve en inventieve reclamebureau van Antwerpen en omstreken.

ChatGPT

We hebben van die fancy standing desks in ons kantoor aan de Oudeleeuwenrui.

Toegegeven, we drukken wat te weinig op die rechtstaan-knopjes. Maar het gaat dan ook over wie erachter zit of staat of danst en om wat ze ondertussen produceren. Scroll gerust over onze gezichten en huppel langs onze socials om te ontdekken met wie u straks gaat samenwerken. Als klant, of als collega.

Ah ja, als u een van ons rechtstreeks te pakken wil krijgen (headhunters even niet meelezen ajb): voornaam at viavictor dot com. En, neen, hier werkt (nog) géén victor.