Box@Home (Merak)

Als het niet helemaal in het doosje past, dan passen we het doosje aan.

Box@Home is onderdeel van Merak. Merak is gespecialiseerd in archivering en opslag van documenten en digitale informatie voor bedrijven. Box@Home biedt particulieren en bedrijven de mogelijkheid om voor een bepaalde periode goederen en/of documenten te gaan opslaan. Omdat de doelgroep en de afhandeling van dit product toch wat verschilt van de B2B-benadering van Merak, werd gezocht naar een partner voor het uittekenen van een intuïtieve sitestructuur en het uitwerken van een high-fidelity design gericht op conversie en laagdrempelig in gebruik.

Met de bouw van deze nieuwe website wil Box@Home z’n marktaandeel op de particuliere markt vergroten en meer opdrachten binnenhalen (spoiler: dat is inmiddels ook gelukt!!).

Opdracht

Uitwerken van de UX en een volledige UI voor de B2C-markt voor Box@Home. Bij de uitwerking moet rekening gehouden worden met een aantal marketingdoelstellingen en moet ook de gebruikerservaring ook gemeten kunnen worden. Er moet eerst input verzameld worden bij diverse teams en personen. Indien gewenst kunnen ook klanten bevraagd worden om hun tevredenheid te meten. De technische uitwerking van de website vormt geen onderdeel van deze opdracht.

Resultaat

  • Beschrijving van doelgroep, doelstellingen en site-architecture in een Service Design.
  • Uitwerking van een volledig klikbare high-fidelity mockup
  • 6 maanden na lancering van de vernieuwde website werd al een omzetstijging van 15% genoteerd.

 

https://boxathome.be/

 

Als het niet helemaal in het doosje past, dan passen we het doosje aan.
Als het niet helemaal in het doosje past, dan passen we het doosje aan.