Online systemen voor docenten en studenten die voor een keertje niet s*cken

Voor scholen en opleidingscentra

Omdat uw sector veel digitaler is dan iedereen denkt

De meeste mensen associëren onderwijs nog met beelden uit hun schooltijd: overheadprojectoren en één tv die op zo’n karretje kon verhuizen naar een andere klas. Terwijl we een hele bamaflex/smartschool/questi revolutie verder zijn. En dat is dan nog alleen maar de voorkant van wat digitaal betekent in het onderwijs.

En dan kwam daar twee jaar geleden nog eens de hele kunnen-we-dat-ook-vanop-afstand evolutie bij, met opgenomen lessen, videocalls, digitale examens en groepswerk vanuit de huiskamer. Pittig.

Het zal wel dat een unief cool is en zo, maar eigenlijk weet ik dat niet want ik vond die tool om studiepunten te berekenen zo slecht dat ik maar gestopt ben. Dat kan viavictor beter!

S. Jobs

Ervaring in uw sector

We bouwen al een paar jaar mee aan de digitale backbone van AP Hogeschool. Compleet mét integratie van agenda’s, intranet, bamaflex, communicatie naar studenten, uurroosters, examenplanningen, inschrijvingen, … En voor u denkt dat dát een complex digitaal verhaal is: bij professionele trainingen-aanbieder ACTA creëerden we daarbovenop een laagje check-in-aan-het-onthaal met automatische koppeling aan de uitreiking van getuigschriften (of niet).

We kennen dus niet alleen de uitdagingen, maar ook de veelgebruikte bouwstenen in uw sector. En dat bespaart straks heel wat dagen denkwerk (en dat zijn de duurste dagen).

Check hoe we werken

Bamaflex

We beloven dat het de laatste keer is dat u dat woord hoort. Of toch in de context van ‘is die bamaflex nu wéér niet in orde zeg?’.

 

Uurroosters

Klik, klik, klik. Peeters? Aanwezig meneer! En El Arbi ook. En iedereen is ook nog eens op tijd in het juiste lokaal geraakt. Winner!

 

Online lesgeven

Met video, presentaties en gedeelde cursussen. Met of zonder camera, met spreektijd of niet, en zelfs geschikt voor examens.

 

Inschrijvingen

Zo gemakkelijk als de zomerkampjes van uw kinderen.