Alles wat u digitaal kan helpen om meer kandidaten sneller ja te doen zeggen

Voor recruiters en HR specialisten

Omdat uw website veel móet kunnen

Bestaat er een sector met meer dedicated tools dan de uwe? Volgsystemen voor cv’s en kandidaten, vacaturedatabanken, jobsites, adverteerdersplatformen … En dan hebt u ook nog eens uw eigen crm en systeem om bij te houden hoeveel een rekrutering alles bij elkaar opgeteld nu eigenlijk écht gekost heeft.

Niet bang zijn/te vroeg juichen: we gaan uw workflow niet heruitvinden. Dat lijkt ons uw job. Maar we kunnen wel bruggen bouwen en linkjes leggen tussen tools die vandaag naast elkaar sprinten. En u zo heel wat tijd, onnodige excels en kosten besparen.

Willen we hier eens over praten?

De rekrutering van de nieuwe Belgische bondscoach had een pak makkelijker geweest als de bond een betere website had gehad. Volgende keer bellen we jullie!

R. Martinez

Inzicht in uw sector

We losten de voorbije jaren veel HR-vraagstukken op. De kans is dus reëel dat we de oplossing op uw vraag dus minstens gedeeltelijk gewoon van het schap kunnen halen. Dat scheelt alvast op de offerte én het garandeert een goed eindresultaat.

Maar veel belangrijker dan dat, is de kennis die we gaandeweg opdeden van uw processen en flow. We wéten hoe belangrijk snelheid is in uw proces. We begrijpen waar uw marge zit en welke issues we moeten oplossen om die te verhogen, plaatsing na plaatsing. Dat scheelt nog veel meer.

Check hoe we werken

integratie met een ATS

Rekrutering-automatisering (dat rijmt!) met een vleugje AI. Echt handig als u in de achtergrond alles netjes aan elkaar wil hangen. Wij integreren vlot met Bullhorn, Carerix en HR organizer. Iets anders? Laat maar komen.

google for jobs

Gewoon simpelweg op de eerste plaats met uw vacature, op de belangrijkste zoekmachine en met de keywords die relevant zijn. No-brainer.

the matchbox

Om rekruteren wat minder te laten afhangen van recruiters, en iets meer van AI en elastic search en automated matching algorithms. Daarom werken we samen met de toffe bende van The Matchbox!

 

cms

Alles één keer ergens opladen zou genoeg moeten zijn, toch? Of bent u écht zo’n fan van copy/pasten tussen al uw verschillende tools?