Websites en tools voor wie graag voor volle zalen speelt

Voor culturele organisaties

Omdat u al lang geen cliché meer bent

Van hypermoderne podia met ultra-complexe belichting tot zes soorten bier op tap en een vooruitstrevende interculturele of avangardistische programmatie: uw cultuurtempel is een innovatiever bedrijf dan veel kmo’s.

En dus hebt u krachtige digitale tools nodig. Want, let’s face it, die website brengt geld binnen. Omdat mensen er gemakkelijk kunnen boeken en genudged worden om ineens een abonnement te pakken, bijvoorbeeld. Of omdat ze er bovenop datums en titels van voorstellingen ook filmpjes en andere media vinden. Of omdat u er de klantvriendelijkheid zelve kunt uithangen door tickets gemakkelijk te retourneren of stoelen van late afzeggers aan halve prijs weg te geven. Of zo.

Leg ons uw vraag even voor

Allemaal goed en wel, zo'n groot podium. Maar als er niemand in de zaal had gezeten, was We Will Rock You maar een zielig deuntje geweest. Thanks, viavictor!

F. Mercury

Ervaring in uw sector

Toen we mensen zeven jaar geleden filmpjes lieten maken en insturen voor het Prinses Christina Concours in Nederland, waarop juryleden dan konden stemmen en ouders van geslaagde deelnemers dan hun stoelen in de zaal konden boeken voor de grote finale, vreesden we nog dat we nooit aan dat geïntegreerde eindproduct zouden geraken. But we did en vandaag lijkt dat alweer een evidentie.

Kom dus gerust af met uw specifieke uitdagingen en losse eindjes: we denken heel graag inhoudelijk mee en stellen oplossingen in allerlei richtingen voor. Zolang we naar de première mogen komen …

Check hoe we werken

Uit in Vlaanderen

Gratis meeliften op de succesvolste cultuursite. Wel zo handig als dat allemaal vanzelf en automatisch gebeurt voor elk evenement.

 

 

Krachtige agenda

Omdat niemand weet wanneer de vleermuizen uit Wuhan weer toeslaan maar u wél nog weet hoe hard u daar toen van hebt afgezien.

Rich media

Mensen lezen niet meer hè. Maar filmpjes! En trailers! En interviews met de regisseur en de acteurs en misschien ook al een stand-up grapje?

Online tickets

Eigenlijk is een onlinekassa niet veel moeilijker dan eentje in de foyer. (Eigenlijk is ze veel eenvoudiger en u moet er niemand aan zetten).