Tech savvy digital marketeer

viaVictor is een fantastisch campagnebureau in Antwerpen. En hoewel reclamecampagnes bestaan in alle maten en gewichten, gaan ze vroeg of laat allemaal digitaal.

Vandaag runnen externe collega’s al die digitale campagnes. En hoewel ze dat perfect doen (thanks guys) hebben we dringend nood aan iemand die dat hier wil komen doen, op zo’n hippe movable desk tussen een team van grafisch ontwerpers (Lynn, Sander en Caroline), strategen (Wout, Ben en Matthias), een fantastisch webteam (Thomas, Dimi, Liesbeth en Laurent) en projectmanager Liesbeth.


Je job in bullets

• Je zet digitale campagnes op en beheert ze.
Je analyseert, interpreteert, dashboardt (is that even a word?) en presenteert cijfers.
Je denkt mee na met onze strategen over de impact en aanpak van digitale campagnes.
Je brieft onze ontwerpers over de ins en outs van digitale platformen zodat zij hun creaties kunnen verbeteren voor die platformen.
Je brieft onze developers over op te nemen code en technische specificaties om integratie met digitale advertising te optimaliseren.
Je denkt in Google display en tag manager, adwords, Facebook, Instagram en LinkedIn taal.


Je job in zinnen

Je spendeert tachtig procent van je tijd in Facebook administrator, Google analytics en whatever ondersteunende tools die jij denkt nodig te hebben om onze campagnes te runnen. Daarnaast zit je wekelijks samen met onze strategen om de voortgang van elke campagne te bespreken, en ben je het aanspreekpunt van ons allemaal bij vragen over Google, sociale media en aanverwanten.

 

Van onze kant

Check www.viavictor.com om wat meer te weten over wie wij precies zijn. Of bel even met Matthias (0476637620) – die geeft graag uitleg. In je contract vind je straks een marktconform loon, hospitalisatieverzekering en maaltijdcheques. En als je je haast mag je nog mee op teamtrip naar Ibiza dit voorjaar 🙂

Mail je cv naar matthias@viavictor.com. We beloven dat we die met de nodige discretie behandelen.