Storycatchers

Communiceer met video

Toch niet wéér een videobedrijf?

Soms verbaast het ons dat Ravensburger nog geen ‘iedereen kan filmen’ spel op de markt gebracht heeft. Want met al die smartphones met hun duizendpixelcamera’s is daar niks meer aan, toch? En dus was de briefing van Storycatchers best pittig. ‘Of we hun unieke meerwaarde konden tonen aan surfers en er en passant voor konden zorgen dat die ook vlotjes bij hen terechtkwamen.

 

Technische uitwerking

  • WordPress
  • SEO
  • Video-integratie
  • Meertaligheid
  • PipeDrive integratie

Kritische klanten zijn de beste

Klik even op de knop onderaan deze testimonial – we wachten wel even. (…) Gezien? Goed he, die simpele-maareffectieve animatie in de copy? En die opvallende-zonder-storend-te-zijn fotogalerijen? Het is alsof de content primeert maar de website er tegelijk aantrekkelijk moet uitzien 😉

Aan de achterkant zit een custom WordPress back-end die toelaat om eindeloos te variëren in de gelaagdheid van de services en de onderlinge relatie tussen de producten. Omdat die markt zo snel verandert, weet u nog? Ook belangrijk in zo’n concurrentiële markt: keywords. Samen met het marketing-team vertaalde we de online marketing strategie daarom naar effectieve SEO.

viavictor