Zin om te checken of we uw gekke idee in code kunnen gieten? (Spoiler: zeker weten)

Spannende digitale projecten

Omdat u iets op een servetje gekribbeld heeft

Ineens ziet u het licht: als mijn klanten op de website dit … dan kan automatisch zus … en vanzelf dat … en dan moet ik niet meer zo … maar kan ik ineens … Schrijf dat idee op. Teken het op een bierkaartje of spreek het in op uw eigen voicemail. Want de kans is groot dat u iets héél goed op het spoor bent.

En de kans is ook groot dat wij het kunnen bouwen. Van scratch misschien. Of op basis van iets wat we eerder al deden. Of gekopieerd van een Bulgaars bedrijfje dat eigenlijk iets gelijkaardigs doet. Want dat is dé grote troef van onze studio: die gasten kunnen alles.

Kom eens praten

In mijn hoofd was Amazon gewoon een klein webwinkeltje. Maar toen sprak ik met Thomas van viavictor en de rest is geschiedenis.

J. Bezos

Verwacht ook moeilijke vragen

Het kan best zijn dat u een tool wil om de redactie van uw bedrijfsmagazine te automatiseren, maar moet die écht alles kunnen wat u ervan vraagt? En vergeet u geen functionaliteiten? En hebt u al eens gedacht aan een add-on voor uw jaarverslag?

We doen niets liever dan in die eerste fase mee te schetsen en na te denken over wat uw databanken precies moeten kunnen, wat uw bezoekers of klanten écht willen doen en hoe dat er dan allemaal best gaat uitzien. (Ok, dat is gelogen. We gaan nóg liever padellen. Ineens een veldje boeken?)

Check alvast onze workflow