Creative Webdesigner

Ken je dat gevoel? Dat je al wel wat mooie projecten hebt mogen doen, maar dat je toch nog altijd op je honger zit want dat er in je hoofd nog belachelijk veel belachelijk briljante (al zeg je het zelf) ideeën zitten waarvoor je wacht om ze te realiseren tot het juiste project voorbij fietst maar dat je precies aan het verkeerde fietspad zit te wachten? Dat je dat jammer  vindt voor jezelf, maar eigenlijk toch vooral voor de rest van de wereld, omdat zij het nu zonder je ontwerpen moeten stellen, en dat dat toch wel een verarming is.

We kennen die honger. En we hebben meer dan genoeg (glutenvrij, als het moet) eten op tafel liggen om die te stillen. Je krijgt hier de vrijheid om ons en onze klanten alle hoeken van de kamer te laten zien met je ideeën en ontwerpen. Onze account managers doen toch niets liever dan klanten overtuigen van dingen waarvan wij weten dat ze fantastisch zijn, maar waarin die klanten toch vooral uit een soort misplaatste voorzichtigheid veel obstakels zien.

Designen is durven, toch?

Je skillset omvat vooral heel veel UI-design vaardigheden (obviously). Maar je hebt ook inzicht in UX en speelt met Sketch, InVision en Adobe XD (whatever floats your boat). Op front-end-vlak kan je meepraten met Lizzy, Dimi, Laurent, Vitaly en Thomas hier op kantoor.

Verder (en dat is ook wel belangrijk) ben je iemand met een gespleten persoonlijkheid: in het begin van een project denk je creatief en ongeremd en crazy, maar als de gebudgetteerde tijd stilaan op is, switch je moeiteloos naar solution mode, verhoog je je tempo en lever je tijdig op wat we onze klanten beloofd hebben.

Wij bieden je een mooi loon, groeikansen in een groeiend bedrijf, projecten waar je gelukkig van wordt (beloofd), een waanzinnig team collega’s en het coolste kantoor van ‘t Stad.

Mail naar wout@viavictor.com en thomas@viavictor.com als we al een koffietas met je naam moeten laten ontwerpen door Geertrui Storms.