over viavictor

Viavictor is genoemd naar de ideale lijn die Victor Campenaerts volgde op de piste van Aguascalientes. Or some other bullshit story. Maakt ook helemaal niet uit. Veel belangrijker is dat we een Antwerps droomploegje zijn dat na de uren jogt voor het goede doel en nooit voor een gokbedrijf zal werken.

Wist u dat we van die fancy standing desks hebben in ons kantoor aan de Oudeleeuwenrui?

Toegegeven, we drukken wat te weinig op die rechtsta-knopjes. Maar het gaat dan ook over wie erachter zit (of staat). En om wat ze produceren en hoe goed ze kunnen pingpongen. Scroll gerust over de gezichten om te ontdekken met wie u straks gaat samenwerken. Als klant, of als collega – want  we zoeken altijd versterking. 

Ah ja, als u een van ons rechtstreeks te pakken wil krijgen (headhunters even niet meelezen ajb): voornaam at viavictor dot com werkt gewoon. En, neen, hier werkt géén victor.

Liesbeth

Projectmanager

Anneke

Online marketeer

Kim

Developer

Matthias

Communicatie strateeg

Lotte

Grafisch vormgever

Thomas

Digital lead

Liesbeth

Webdeveloper

Wout

Art Director

Dimitri

Senior webdeveloper

Jeroen

Webdesigner

Ben

CFO

Vitalii

Developer

Lynn

Graphic Designer

Caroline

Graphic Designer

We kunnen vakjes bijmaken

Het grid met gezichten hierboven beweegt voortdurend. Of juister: het groeit voortdurend. Denk jij dat je hier gelukkig kan worden én dat je ideeën, talenten of vaardigheden hebt waar wij gelukkig van worden? Bel ons dan even..

Check onze jobs

viavictor