Digital solutions

Omdat u een uitdagend webproject hebt of een online tool of een app of misschien zelfs een spelletje

U haalt het meest uit ons team als uw digitale vragen complex en ingewikkeld zijn. Enfin, dat moest ik hier schrijven van ons digital team. Maar, tussen ons gezegd en gezwegen, onze developers bouwen ook gewoon graag een wordpress site met een cool design hoor. Het moeten niet allemaal intranetten en databanken zijn hè.

We zijn vooral gespecialiseerd in rekrutering, cultuurwebsites en digitale dingen voor scholen en opleidingscentra.

Hr & rekrutering

Voor koppelingen met uw CRM/ATS, automatische posts naar job boards, integratie met LinkedIn en Google for jobs en dan ook nog plaats voor alles wat u wil vertellen aan uw kandidaten en klanten. Met onweerstaanbaar design, uiteraard.

Meer

Cultuur

Voor design in lijn met uw identiteit, maar ook met geïntegreerde ticketing (tot op de scanners van uw vrijwilligers aan de inkom), een intuïtieve kalender, interactieve zaalplannen, programma-updates voor als het weer eens covid is, livestreaming, …

Meer

 

Onderwijs & opleiding

Voor volledige ontzorging van hoger onderwijs en middelbare scholengroepen, private opleidingscentra en trainingsinstituten. Met bamaflex-integratie, LMS-koppeling, docentenplanningen, inschrijvingen en betalingen en al.

Meer

 

Iets helemaal anders

Moeten uw klanten online kunnen berekenen welke camionette ze nodig hebben voor hun verhuis? Wil u de zomerkampjes in uw gemeente een centraal platform geven? Uw vastgoedproject verkopen zoals booking-hotelkamers?

Meer

 

In mijn tijd vertrokken we gewoon als de benen goed aanvoelden. Niks geen app of digitaal trainingsprogramma voor nodig.

F. Vandenbroucke

Kent u ons twaalfstappenplan al?

Grapje. Dat is er niet. Enfin, natuurlijk werken we gefaseerd en logisch en liefst zelfs agile als dat in uw organisatie past. Maar vooraleer we uw uitdagingen goed kennen, lopen we liever niet té ver vooruit op de tussenstappen die nog volgen. Eerst samen scopen dus. En dan in functie van uw budget een realistische oplossing voorstellen. En dan designen en bouwen en testen en zo komen we wel aan een stap of twaalf.

Check hoe we te werk gaan

Is de intake bij advocatenkantoren nog gratis?

Bij ons sowieso wél. Omdat we weten dat het vaak wat tijd en moeite kost om uw vraag heel nauwkeurig afgelijnd te formuleren. Of dat onze eerste antwoorden op uw vragen ertoe leiden dat het project ineens een andere richting uit gaat. Dat ligt niet aan u – digitale dingen zijn vaak rommelig bij de start. Kom daarom gerust al met uw eerste schetskes naar ons, nog voor u alles volledig in kaart hebt. Dat doen we dan samen wel. Zolang u dan niet alsnog naar de concurrentie loopt met ons werk hè …

Klinkt goed, kom maar af!