The Pool

Design en development website

Briefing

The Pool helpt merken om én in Libelle én bij Jani op tv én in de weekendbijlage van HLN én op alle relevante websites te verschijnen met gelijkaardige boodschappen. Cross-media is een complex bad (pun intended) vol mogelijkheden, dat nood heeft aan een heldere website die de mogelijkheden netjes op een rij zet.

Oplossing

We katapulteerden de website van The Pool naar de twenties, met een fris design dat trouw blijft aan het groen uit de huisstijl (biljartlaken, weet u wel), maar er toch speels een loopje mee neemt. De WordPress-backbone werd op maat ontwikkeld, de micro-animaties zorgen voor fleur en surfplezier en de modulaire pagina’s voelen lekker intuïtief aan tijdens het surfen.

Uitwerking

Cruciaal voor de klant: 99% van alle content op is intuïtief te beheren via het CMS-systeem. Zo houdt Marc van The Pool het roer stevig in eigen handen (terwijl wij zeker weten dat hij niets kan doen dat het design om zeep helpt), blijven de cases relevant en up-to-date en blijft de factuur aan viavictor onder controle. Oh, wacht …

Team

  • Webdesign: Liesbeth -done- Vanaerschot
  • Lead developer: Dimi -the fixer- Leonidas
  • Back-end: Vitalii -the hacker- Brilyack
  • Socials: Anneke -viral- van Gemert
  • PM: Liesbeth -try me- Buysse

viavictor